Obiectivul companiei

Compania “Artsintez Media” are ca scop participarea activă la dezvoltarea serviciilor IT în Republica Moldova, implicându-se la crearea unui pachet complet de servicii web profesioniste, orientate pe client și promovarea online a activităților din domeniile cele mai diverse, precum: dezvoltare web, învățământ la distanță, consultanță, expertiza IT, etc.  

Misiunea companiei

În principal, ne adresăm firmelor și companiilor aflate în expansiune, hotărâte să profite de avantajele comerciale ale unui site web profesionist, ce va pune în evidenţă toate punctele forte ale oricărui tip de afaceri şi va atrage cît mai mulţi potenţiali clienţi. 

Trecând la un nivel mai avansat, la companii sau firme cu fluxuri comerciale considerabile, volumul și complexitatea lucrărilor crește, astfel se ajunge la necesitatea implementării unor programe web complexe pentru pagini cu conținut dinamic, magazine virtuale, etc. Diferenţa constă în faptul că site-uri web de tipul dat au nevoie de un sistem aparte de gestionare al contentului (CMS), ce permite adăugarea, modificarea şi ştergerea lui. Printre serviciile noastre se enumeră şi programarea aplicațiilor de gestiune online.

Suntem prezenți să oferim consultanță, proiectare și implementare de soluții online, dar mai presus de acestea putem afirma sigur că:

BENEFICIUL CLIENTULUI ESTE SPECIALITATEA NOASTRĂ!  

Principiile companiei

Avem resursele, viziunea şi experienţa necesară pentru a proiecta orice site, pentru orice companie cu integritate şi stil. Noi oferim o soluţie eficientă de dezvoltare web prin site-uri atractive şi originale, care satisfac toate cerințele clientului, precum: timp, calitate, preț.

Tindem să ne diferențiem de alte firme IT prin proiecte personalizate şi comunicare eficientă cu cei care au încredere în noi. 

“Artsintez Media” este o companie relativ tânără, dar cu o ascensiune dinamică și spectaculoasă! Aceasta a reușit să-și facă clienți atât în companii, întreprinderi, instituții locale, cât și în cele internaționale, cum ar fi: România, Franța, SUA, Belgia, prestând servicii de calitate personalităților din cele mai diverse domenii de activitate – social, economic, științific, cultural, educațional, etc.

Suntem siguri că credibilitatea, care ne-a fost oferită din partea clienților, se datorează în mare parte atitudinii responsabile pe care o avem vizavi de fiecare proiect, datorită calităților, aptitudinilor, competențelor prin care se manifestă echipa noastră, și anume: profesionalism în domeniu, cunoştinţe profunde, performanţe, dinamism, receptivitate, creativitate, flexibilitate, abilitate, mobilitate, punctualitate, posibilitate de autodepăşire şi multe altele.

Astfel, lucrând cu multă pasiune și dedicație am reușit să optimizăm modul de comunicare cu clienții, dezvoltând relații bilaterale bazate pe încredere reciprocă și parteneriat constructiv - piloni siguri ai proiectelor de success!

Diplomă de onoare
Diplomă de onoare
Medalia de argint în nominaţia
Registration Certificate of trademark ARTSINTEZ MEDIA S.R.L.. MD, at State Agency AGEPI, term of 10 years.
Medalia de argint în nominaţia
Medalia de argint în nominaţia "Debutul anului", al concursului "Marca comerciala a anului 2013"